Kwota windykacji
Kwota windykacji
Witam! Zauważyłem, że kwota na jaką jest windykowana pożyczka nie zawiera odsetek naliczonych przez kokosa. Wydaje mi się, że lepiej byłoby gdyby te odsetki zostały dodane. A poza tym jakby była podana data przeterminowania pożyczki, to łatwiej było by liczyć odsetki (taka opcja tez by mogła byc
)

Re: Kwota windykacji
Witam również!Grześ86 pisze:Witam! Zauważyłem, że kwota na jaką jest windykowana pożyczka nie zawiera odsetek naliczonych przez kokosa. Wydaje mi się, że lepiej byłoby gdyby te odsetki zostały dodane. A poza tym jakby była podana data przeterminowania pożyczki, to łatwiej było by liczyć odsetki (taka opcja tez by mogła byc)
Serwis z założenia nie uwzględnia odsetek naliczonych przez Kokosa ze względu na ich relatywnie niskie kwoty oraz nieproporcjonalną trudność w dołączeniu ich do ogólnych statystyk.
Natomiast odsetki karne, w przypadku własnych pożyczek przeterminowanych, są wyświetlane przez dodatek do przeglądarki po prawej stronie aukcji.
Pozdrawiam
właśnie nie są już wyświetlane powyższe dane, czy to jakiś błąd??rogers pisze:Witam również!Grześ86 pisze:Witam! Zauważyłem, że kwota na jaką jest windykowana pożyczka nie zawiera odsetek naliczonych przez kokosa. Wydaje mi się, że lepiej byłoby gdyby te odsetki zostały dodane. A poza tym jakby była podana data przeterminowania pożyczki, to łatwiej było by liczyć odsetki (taka opcja tez by mogła byc)
Serwis z założenia nie uwzględnia odsetek naliczonych przez Kokosa ze względu na ich relatywnie niskie kwoty oraz nieproporcjonalną trudność w dołączeniu ich do ogólnych statystyk.
Natomiast odsetki karne, w przypadku własnych pożyczek przeterminowanych, są wyświetlane przez dodatek do przeglądarki po prawej stronie aukcji.
Pozdrawiam
nie jest wyświetlana tez kwota inwestycji - windykacje
Rozumiem, że chodzi jedynie o dane generowane przez dodatek wyświetlane na aukcji na Kokosie, tak?
Czy na pewno ma Pan zainstalowany i działający dodatek, czy pojawiają się pod nickiem PB kontrolki z kontami powiązanymi itp?
Pozdrawiam
x.
Czy na pewno ma Pan zainstalowany i działający dodatek, czy pojawiają się pod nickiem PB kontrolki z kontami powiązanymi itp?
Pozdrawiam
x.
jednak jest wszystko OK była to kwestia ponownego zalogowania do znpd
Ostatnio przesunięty w górę 11 wrz 2011, 16:07 przez: Anonymous.