Wykres spłat - zmiany
Wykres spłat - zmiany
Podepne sie pod ten temat, chociaz rzecz dotyczy czegos innego.
Mianowicie wykresu generowanego w zakladce "splaty uzytkownika". Dlaczego zniknela kolumna z biezacym miesiacem? Czy teraz pojawi sie po 11-tym, czy jak?
Nie ukrywam, ze byla ona bardzo pomocna przy szybkim, wzrokowym ocenianiu ile brakuje do wyjscia "spod wody" i czy w ogole uda sie wyjsc
Mianowicie wykresu generowanego w zakladce "splaty uzytkownika". Dlaczego zniknela kolumna z biezacym miesiacem? Czy teraz pojawi sie po 11-tym, czy jak?
Nie ukrywam, ze byla ona bardzo pomocna przy szybkim, wzrokowym ocenianiu ile brakuje do wyjscia "spod wody" i czy w ogole uda sie wyjsc
Re: XIRR
Dokładnie tak - aktualny miesiąc będzie się pojawiał o północy z 11 na 12Lewar pisze:Podepne sie pod ten temat, chociaz rzecz dotyczy czegos innego.
Po prostu dziwnie ten wykres wygląda, gdy spłaty nie są jeszcze w rzeczywistości opóźnione. Rozważam jeszcze opcję, w której aktualny miesiąc do dwunastego będzie posiadał tylko spłacone odsetki i nie będzie obejmował (nieprawdziwych) opóźnionych spłat, a dopiero później zacznie ew. pikować w dół.
Co o tym sądzicie?
Re: Wykres spłat - zmiany
Dla mnie o.k., wczesniej rzeczywiscie glupio wygladalo
Dzieki za wyjasnienia xrogers. Jesli uwazacie, ze tak jest ladniej, to i ja nie bede sie upieral. Jakos to przezyje.
Ja z kolei wyznaje podejście Lewara.
Lubiałem sobie popatrzeć na wykres do przodu jak ładnie się zmienia przy kolejnych spłatach w ciągu miesiąca
Trochę mi tego brakuje prawdę powiedziawszy
Lubiałem sobie popatrzeć na wykres do przodu jak ładnie się zmienia przy kolejnych spłatach w ciągu miesiąca
Trochę mi tego brakuje prawdę powiedziawszy
http://znpd.pl/panel#kontaSL - dodałem odpowiednią opcję.
Myślę, że jest już po problemie
Myślę, że jest już po problemie
Rozpieszczasz nas