Witam,
miałem konto na sekrata.pl, ale zostało ono usunięte.
Jednakże na znpd dalej jest informacja, że takie konto posiadam.
To samo mam na kokosie, gdzie w górnym prawym rogu pojawia się rząd małych ikonek, a wśród nich ikonka sekraty. Ikonka jest szara, w przeciwieństwie do ikonek z zakra i zakramini, które są zielone (mam konta na tych dwóch portalach).
Co trzeba zrobić, aby z znpd.pl i i z kokosa zniknęły informacje, iż posiadam konto na sekrata.pl?
Pozdrawiam
robertz
Usunięcie nieaktualnej informacji
Re: Usunięcie nieaktualnej informacji
Ikonka szara oznacza, że na danym koncie nie ma zadłużenia.
Po drugie, konto na Sekrata cały czas istnieje, wiec nie widzę żadnego powodu do ew. usunięcia tego powiązania.
Po drugie, konto na Sekrata cały czas istnieje, wiec nie widzę żadnego powodu do ew. usunięcia tego powiązania.
Witam,
dziękuję za szybka odpowiedź.
Ale może Pan wie, co zrobić, żeby to powiązanie zniknęlo.
Zgodnie z regulaminem sekraty wysłałem do nich maila z informacja , iz chcę usunąc konto.
W tej chwili, gdy próbuję się zalogowac na swoje dawne konto, to otrzymuje odpowiedź, iż: "Podany login lub hasło jest błędne (sprawdź czy nie jest wciśnięty klawisz CapsLock)"
Tak więc, konto zostało chyba usuniete, a przynajmniej dostęp do niego został zablokowany.
Czy mam napisać do sekraty raz jeszcze raz? a jeżeli tak, to o co ich prosić?
a może należy zrobić jeszcze coś innego?
Będę wdzięczny za wskazówki.
dziękuję za szybka odpowiedź.
Ale może Pan wie, co zrobić, żeby to powiązanie zniknęlo.
Zgodnie z regulaminem sekraty wysłałem do nich maila z informacja , iz chcę usunąc konto.
W tej chwili, gdy próbuję się zalogowac na swoje dawne konto, to otrzymuje odpowiedź, iż: "Podany login lub hasło jest błędne (sprawdź czy nie jest wciśnięty klawisz CapsLock)"
Tak więc, konto zostało chyba usuniete, a przynajmniej dostęp do niego został zablokowany.
Czy mam napisać do sekraty raz jeszcze raz? a jeżeli tak, to o co ich prosić?
a może należy zrobić jeszcze coś innego?
Będę wdzięczny za wskazówki.
Ja też mam pytanie tematycznie powiązane- chodzi o usunięcie nieaktualnej informacji o zadłużeniu jednego z PB na jednym z serwisów SL, na których jestem.
Mianowicie ktoś się zlitował i oddał w końcu pieniądze, które był mi dłużny od dłuższego czasu. Chciałbym jakoś tę informację przekazać do statystyk ale czy jest tutaj jakiś mechanizm przewidziany dla takich sytuacji ?
Z góry dziękuję za odp.
Mianowicie ktoś się zlitował i oddał w końcu pieniądze, które był mi dłużny od dłuższego czasu. Chciałbym jakoś tę informację przekazać do statystyk ale czy jest tutaj jakiś mechanizm przewidziany dla takich sytuacji ?
Z góry dziękuję za odp.
.. I jeszcze jedno. Mianowicie widzę że informacje tutaj zawarte są nieprecyzyjne. Mam jakieś 3 'Konta powiązane' cokolwiek to oznacza. Czy można się tego jakoś pozbyć?
Proszę o przesłanie szczegółów nt. tej sprawy na kontakt@znpd.plinte123 pisze:Ja też mam pytanie tematycznie powiązane- chodzi o usunięcie nieaktualnej informacji o zadłużeniu jednego z PB na jednym z serwisów SL, na których jestem.
Z góry dziękuję za odp.